Ejer og fysioterapeut

Jacob Gjettermann Knudsen

Ejer af Hasle Fysioterapi og Firmasundhed Danmark

Uddannelse
Uddannet Fysioterapeut ved Fysioterapeutuddannelsen i Aalborg i 2003
Certificeret MDT

Jeg har efteruddannelse indenfor
McKenzie
Mulligan
Ultralydsscanning – bruger det i daglig praksis til diagnosticering af skade
Manuel Terapi
Medicinsk akupunktur
og meget mere

Skriv mail til Jacob

Jeg arbejder med
Jeg arbejder med ryg, nakke, bækken, skulder og knæ -  muskel, led og sene problematikker. Har stor faglig interesse i at behandle sportsskader.

Jeg benytter ultralydsscanning i min udredning af problemstillingerne. Jeg bruger mobiliseringer, manipulation, akupunktur, laser, shockwave og diverse tape teknikker i mit daglige arbejde i klinikken. 

Jeg arbejder strategisk med sundhed og trivsel i virksomheder, og holder bl.a. foredrag og workshops om sundhed og trivsel i virksomheder. 

Derudover har jeg undervist på Fysioterapeut Uddannelsen i Aarhus i bl.a tapeteknik i praksis og holdt workshops for både fysioterapeutstuderende og lærerstaben. Jeg har undervist fysioterapeuter i København og Aarhus Kommune i skuldergenoptræning. Jeg har ligeledes været underviser i Holland for fysioterapeuter i privat praksis i Ultralydsscanning.

Mine erhvervserfaringer
Jeg har været selvstændig fysioterapeut siden 2004 og har altid arbejdet i privat praksis med diverse problemstillinger og med sundhedsfremme og trivsel på virksomheder.

Jeg er desuden tilknyttet Randers talent og elites specialistteam, samt Randers elitesportsskole. Her behandler, forebygger og præstations optimere jeg de talenter, der er tilknyttet. Jeg holder foredrag for sports udøverne og deres forældre om bl.a skadesforebyggelse og præstationsfremmende træning.

Mine private interesser
Jeg dyrker funktionel styrketræning og interesserer mig meget for yoga og bruger noget af min fritid på det.