Fysioterapibehandling

Hvis du har kropslige smerter på grund af en ulykke eller sygdom, som påvirker din livskvalitet og evne til at bevæge dig, så er fysioterapibehandling her hos Hasle Fysioterapi en overvejelse værd. Du kan her på siden læse om fysioterapi, vores konkrete behandlinger, samt hvordan et typisk behandlingsforløb fungerer.

Hvad er fysioterapi?
Vores forløb
Symptomer
Behandlingsformer

Hvem er vi?

Hasle Fysioterapi er en privatejet fysioterapiklinik beliggende i Aarhus med en stab af erfarne og kompetente fysioterapeuter til din rådighed. Vi arbejder gennem grundige undersøgelser, behandling, vejledning og træning med professionalisme og høj faglighed i højsædet. 

Fysioterapeuterne samt vores fantastiske hjælpepersonale står altid klar med smil, en uformel omgangstone og et mål om at give dig en god oplevelse, så du føler dig i trygge hænder, fra det øjeblik du træder ind af døren.   

Hvad er fysioterapibehandling?

Formålet med fysioterapi er at afhjælpe smerte- og funktionsproblemer og få din krop til at fungere optimalt igen. Fysioterapi kan hjælpe på en lang række lidelser og gener, og vi vil altid vurdere en behandling ud fra dine konkrete problemer, forudsætninger og ressourcer. For at forbedre kroppens evner arbejder vi med dens led, muskler, knogler og nervesystem. Det gør vi gennem træningsøvelser og specifikke behandlingsteknikker, som både har stor indvirkning på allerede hændte skader og en forebyggende effekt.

Ved et fysioterapeutisk forløb kombinerer vi træning og behandling, så din krop får de bedste forudsætninger for at kunne rehabilitere og være i stand til at forebygge smerter i fremtiden. 

Et typisk fysioterapeutisk forløb

I langt de fleste tilfælde vil vi anbefale et træningsforløb ved siden af briksbehandlinger, men det er altid en helhedsvurdering ud fra, hvad der er muligt for dig. Selvom vi sørger for at skræddersy en individuel behandling til dig, så er der alligevel nogle typiske elementer, du kan få indblik i her. 

Undersøgelse

Som det første når du starter på en fysioterapibehandling, vil vi lave en grundig undersøgelse af dine problemer samt din sygehistorie. Vi vil gennem spørgsmål og samtale forstå dit problem og derefter klargøre det rette forløb for dig. 

Det kan være, at du allerede ved dit første besøg på klinikken, får en kombination af briksbehandling samt råd, vejledning og øvelser. 

Behandling

Efter undersøgelsen vil fysioterapeuten ud fra dine behov sammensætte et trænings- og behandlingsforløb. Det er vigtigt for os, at du får indsigt i din krop og dine gener samt forstår forløbets sammenhæng. Hos Hasle Fysioterapi har vi flere behandlingsmetoder som eksempelvis tapening og akupunktur, og det kan være nødvendigt at kombinere de forskellige for at opnå det bedste resultat.

Når du er i fysioterapibehandling hos os, så er det væsentligt for resultatet, at du er motiveret for at lave de tildelte øvelser. Vi vil løbende følge op på din udvikling og lave justeringer, hvis det er nødvendigt. Hvis du har svært ved at motivere dig selv til at lave øvelser derhjemme, så er det en oplagt mulighed at følge vores hold sammen med andre med lignende problemer som dig. 

Videre forløb

Når du er færdig med et forløb hos os og kommet dig over dine gener, så er det vigtigt, at du ikke slipper de gode vaner og rutiner, som du har indlært. Derfor vil du og fysioterapeuten tage en snak om, hvordan du bedst muligt vedligeholder det gode resultat, så du ikke får tilbagefald.

Hvilke behandlingsformer kan vi tilbyde?

Fysioterapi udføres som standard ved hjælp af forskellige metoder og teknikker. Og vores dygtige fysioterapeuter har en stor værktøjskasse, hvor de finder de redskaber, der er bedst egnet til netop dit problem og din situation. 

Fysioterapeuterne er fagligt stærke med videreuddannelser og kurser i bagagen, som sikrer, at undersøgelses- og behandlingsmetoderne er baseret på den nyeste forskning og viden. De løbende nye og optimerede værktøjer gør, at vi effektivt kan behandle lidelser som nogle af de bedste i Region Midtjylland. 

Som klient bliver du undersøgt ud fra din fysioterapeuts fulde erfaring og viden og ikke blot ud fra et bestemt behandlingskoncept. Bliver du tilbudt supplerende behandling som akupunktur, tape, ultralydsscanning eller andet, vil vi altid bede om din samtykke.

Vi har hos Hasle Fysioterapi en bred vifte af behandlingskoncepter, vi arbejder ud fra i dagligdagen:

Har du spørgsmål til fysioterapibehandlingen? 

Hvis du af den ene eller anden årsag har brug for fysioterapeutisk behandling eller blot ønsker at høre mere om vores forskellige behandlingsformer, er du velkommen til at kontakte os telefonisk. Så vil vi hjælpe dig, så godt vi kan. 

Hvis du er nysgerrig på, hvordan et behandlingsforløb ser ud økonomisk, så kan du tage et kig på vores priser her. Hvis du har fast bopæl i Danmark, kan du få tilskud fra den offentlige sygesikring, samt Sygesikring Danmark hvis du er medlem.