Laserbehandling mod smerter

Skab effektiv lindring mod akutte eller kroniske skader via laserterapi. Laserbehandling mod smerter er en sikker og smertefri metode. Se mere her.

Mange danskere lever i dag et liv med smerter forårsaget af diverse sygdomme, skader og tilstande. En dagligdag, hvor du konstant bliver mindet om kroppens negative signaler, kan være yderst invaliderende. Men vidste du, at du i den forbindelse kan få hjælp via effektiv laserbehandling mod smerter?

De fleste forbinder en laserterapi med enten kosmetiske behandlinger eller større sportsskader. Men det er langt mere facetteret end som så.

Behandling med laser er nemlig også yderst effektiv som smertelindrende middel mod flere forskellige fysiske problematikker, og er en metode, der bruges til at fremme kroppens egen heling.

Du kan prøve det selv ved at booke tid til en effektiv laserbehandling mod smerter hos Hasle Fysioterapi.

Laserbehandling med bevist lindrende effekt

Behandling med laser er en efterhånden udbredt og anerkendt behandlingsmetode mod både skader og smerter i kroppen. Terapien består af rent laserlys, der føres over det udsatte, ødelagte eller smertende kropsområde, hvorefter en større helings- og smertelindringsproces finder sted.

Laserlyset har ingen helende effekt i sig selv, men fungerer i stedet som aktivator og stimulator for helingsprocessen i det ødelagte væv. Lyset trænger med andre ord ned i det overbelastede eller ødelagte væv og fremskynder kroppens egne helende og selvgenererende mekanismer.

Virkningsfuld behandling mod en lang række lidelser

Vi går næppe gennem livet uden at opleve fysiske skavanker i form af akutte eller kroniske skader. Danskere i alle aldre og generationer kan før eller siden have behov for behandling af eller lindring mod smertelidelser i bevægelsesapparatet. Laserbehandling mod smerter vil her være yderst effektiv for følgende typiske problematikker:

● Akutte sportsskader

● Knoglebrud

● Overbelastningsskader

● Operationssmerter

Akutte sportsskader kan eksempelvis indebære forstuvninger, forvridninger og helt eller delvist bristede ledbånd samt fibersprængninger.

I samme åndedrag kan behandlingen smertelindre og procesfremskynde helingen ved diverse knoglebrud, som forekommer akut eller i form af træthedsbrud.

Overbelastningsskader er også ofte en typisk laserbehandlet lidelse. Her forekommer der tydelige positive resultater ved alt lige fra nakke- og lændesmerter, tennisalbuer, løberknæ, hælspore samt betændelse i skinneben og svang. Det er laserterapiens evne til at reducere inflammation, som gør den særligt effektiv til behandling af overbelastningsskader.

Sidst men ikke mindst skaber terapien også god lindring og heling i forbindelse med smerter efter nylige operationer.

Hvorfor er laserbehandling mod smerter så vigtigt?

Udover den åbenlyse fordel ved at få en mere eller mindre normal og smertefri dagligdag tilbage, så har laserterapien også andre goder.

Oplevelsen af lokale kropssmerter skaber en naturlig tendens til at ville kompensere for selvsamme smerter. Det gør vi ofte ved at flytte belastningen fra det udsatte område, hvorved vi blot skaber en begyndende overbelastning på et ellers sundt område på kroppen. 

Jo hurtigere du smertelindres og behandles for den oprindelige skade, desto hurtigere får du taget en eventuel følgeskade i opløbet.

Gør laserterapi ondt og er det skadeligt?

Behandling med laser har en efterhånden lang og veldokumenteret historie i det danske sundhedsvæsen. Der er tale om en både bivirkningsfri og uskadelig behandlingsmetode, som heller ikke forvolder smerte på patienten under selve behandlingen.

Du kan derfor trygt bestille tid til en laserbehandling mod smerter hos Hasle Fysioterapi. Vi har en lang og bred erfaring indenfor forskellige behandlingsformer, og har efterhånden oparbejdet en stor og glad kundekreds.

Hvis du er blevet nysgerrig på at vide mere om, hvad laserterapi kan gøre for dig, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi sidder klar til at gøre dig meget klogere.