AROS FODTERAPI OG ZONETERAPI

HAR FØDDERNE BRUG FOR EN EKSTRA GOD BEHANDLING?

Vi tilbyder behandling af dine fødder her i klinikken eller i eget hjem. Det er ikke kun folk med fodsmerter, der benytter en fodterapeut, men det gør også folk, som går ind for velvære og forebyggelse. Behandling omfatter bl.a.:

  • Negle
  • Ligtorne
  • Hård hud
  • Fodmassage
  • Vejledning til individuel tilpassede indlæg til sko

En typisk behandling hos Aros Fodterapi indledes med et fodbad, hvor neglene klippes og rettes til. Hård hud beskæres og eventuelle ligtorne fjernes. Behandlingen afsluttes med, at fødderne bliver smurt ind i creme og du får en let gang fodmassage. Under fodbehandlingen vil du få råd og vejledning om den daglige pleje af dine fødder. Der kan også fremstilles individuelt tilpassede indlæg til dine sko.

ZONETERAPI

For at planlægge et behandlingsforløb der tilgodeser dig og dine symptomer vil zoneterapeuten spørge uddybende ind, for at få viden om de nuværende og tidligere symptomer.

Typisk foregår behandlingen således:

Gennem den enkelte reflekszoners ømhedsgrad, hudens tilstand, m.m. danner zoneterapeuten sig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Behandlingen tilrettelægges herefter. Zoneterapibehandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem behandlingen påvirkes de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, og kroppen kommer igen i balance.

På forhånd er det svært at sige, hvor mange behandlinger der er nødvendige alt afhængig af problemet.

Bestil tid i dag 

Skal du forkæle dig selv med en gang behandling eller fodbehandling? - Så tøv ikke med at kontakte mig på tlf. 81 74 94 24.

Måske du tilmed kender nogen, der kunne have brug for en sådan forkælelse? - I så fald kan du få lavet et gavekort på den ønskede behandling.

Læs mere her: www.arosfodterapi.dk

Ofte stillede spørgsmål

Q: Hvad er zoneterapi?
A: Zoneterapi er en behandling, hvor du bliver trykmasseret på føddernes under- og overside. Zoneterapi hjælper til at få kroppen tilbage i balance. Det involverer ofte et fodbad, hvor du får nogle råd og vejledning til daglig pleje af fødder

Q: Hvad er zoneterapi godt for?
A: Zoneterapi er ikke kun for folk med fodsmerter, men det er også godt for dit velvære.

Q: Hvordan virker zoneterapi?
A: Zoneterapibehandling foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem behandlingen bliver de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, påvirket. Kroppen kommer samtidig i balance igen.