IDRÆTSFYSIOTERAPI

En idrætsfysioterapeut har videreuddannet sig med speciale i idrætsudøvere og motionister. Centralt i specialet er behovet for genoptræning, der ikke kun efterlader idrætsudøveren på et niveau, hvor denne kan udføre dagligdags aktiviteter, men hvor muskler og sener/ligamenter har opnået en vævsstyrke, der tillader genoptagelse af idræt selv på et højt niveau.

Det er vigtigt, ud fra kendskab til den givne idræt, at kunne behandle og rådgive om øvelser og aktiviteter, der kan bringe den skadede vævsstruktur op på en styrke og et funktionsniveau, der ikke blot tillader almindelig aktivitet, men yderligere sætter idrætsudøveren i stand til igen at dyrke idræt på ønsket niveau – og samtidig forebygge, at nye overbelastningsskader opstår. Du får hjælp til at:

Vi behandler mange forskellige former for idrætsskader. Det kan være alt lige fra løberknæ til lyskenskader, forstuvninger, ledskader, skinnebensbetændelse og meget andet. Når du kommer ind til os, begynder vi altid med en grundig udredning, hvorefter vi planlægger et genoptræningsforløb specifikt til dig. Du kan altid regne med at blive mødt af professionelle fysioterapeuter, der tager dig seriøst uanset skadens omfang.

Hos Hasle Fysioterapi tilbyder vi mange forskellige behandlingsformer alt efter, hvilke skader, du oplever. Nogle vil have gavn af laserterapi, imens andre vil få større glæde af tapening. Hvilken form, der passer til dig, afgør vi efter en grundig undersøgelse. Vi er klar over, at du som sportsudøver på højt plan, gerne vil tilbage i form hurtigst muligt, og det er derfor vores idrætsfysioterapeuter står klar til at hjælpe dig. Kontakt os på tlf. 86 15 47 46 i dag, hvis du har yderligere spørgsmål.