Hvad er fysioterapi?

Som fysioterapeuter ved vi en masse om menneskekroppen og dens bevægelser og funktioner. Vi er specialister i dine problemer i bevægeapparatet, uanset om det drejer sig om gener fra muskler, led eller knogler, sygdomme i nervesystemer, gigtsygdomme, genoptræning efter en operation eller sygdom, eller genoptræning for at undgå operation eller sygdom. Vi arbejder sammen med dig for at genoprette et hensigtsmæssigt bevægemønster, og med den rette dosering af behandling og aktiv træning, arbejder vi målrettet efter den plan vi i fællesskab lægger.

Vi har løbende bygget faglige og relevante kurser og efteruddannelser på vores viden om fysioterapi, som gør vi altid kan tilbyde Dig professionel behandling.*

Er fysioterapi noget for mig?

Er du i tvivl om, om fysioterapi er noget for dig? Fysioterapi er en betegnelse for mange typer af behandlinger, ligesom det også er mange former for lidelser, som behandlingsformen kan afhjælpe. Det gælder alt fra rygproblemer og hoved- og ansigtssmerter til nakke- og skulderproblemer. Se herunder listen over nogle af de problemer, som fysioterapeutisk behandling kan hjælpe på:

Det er med andre ord mange lidelser, vi hos Hasle Fysioterapi, kan hjælpe dig af med. Se de øvrige her, hvor du også kan læse meget mere om de symptomer og gener, som vi behandler her på klinikken.

Fysioterapeutisk behandling

Vores kroppe såvel som vores problemer og symptomer er forskellige, hvorfor det også er forskelligt, hvordan hver enkel patient skal behandles. Vi har den sidste nye viden, hvilket betyder, at vi tilbyder en bred vifte af behandlinger. Det gælder bl.a. ultralydsscanning, tapening og naturligvis også massage.

Find den behandling, der passer til dig

Et behandlingsforløb består ikke bare af selve behandlingen, som du får her på klinikken. Forinden foretages først og fremmest en grundig undersøgelse og en afklaring på, hvad problemet er. Når du har modtaget behandlingen, får du typisk et træningsprogram, som du skal følge i det videre forløb. Læs mere om de forskellige dele af en behandling under vores forløb.

Her ved Hasle Fysioterapi gør vi en dyd ud af at finde lige netop den behandling, der passer til dig og finder netop det forløb, som du får størst gavn af. Når du finder det, der netop passer til din livsstil, øges chancen nemlig for, at du får efterbehandlingen fulgt til dørs, betragteligt. At det videre forløb går planmæssigt, og du får fulgt fysioterapeutens træningsprogram og anvisninger, er nemlig af meget stor betydning for dit helbred og forebyggelsen af gamle såvel som nye skader.

Ofte stillede spørgsmål

Q: Hvordan forløber en fysioterapeutisk behandling hos jer?
A: Et behandlingsforløb består ikke kun af selve behandlingen, som du får på klinikken. Først bliver der foretaget en grundig undersøgelse og en afklaring på, hvad problemet er. Herefter får du typisk et træningsprogram, som du skal følge i det videre forløb.

Q: Hvornår bør man gå til fysioterapi?
A: Som fysioterapeuter ved vi en masse om menneskekroppen og dens bevægelser og funktioner. Vi er specialister i dine problemer – uanset om det drejer sig om gener fra muskler, led eller knogler. Det kan også være sygdomme i nervesystemer og gigtsygdomme. Vi hjælper dig også med genoptræning efter en operation eller sygdom. Du kan også gå til fysioterapi, hvis du ønsker genoptræning for at undgå operation eller sygdom.

Q: Hvilke typer smerter behandler I?
A: Fysioterapi har mange typer af behandlinger. Der er også mange former for lidelser, som behandlingsformen kan afhjælpe. Det er for eksempel: rygsmerter, nakke- og skulderproblemer. Du kan også få behandlinger for smerter i arm, albue og hånd og knæ, ankel og fod eller hoved og ansigtssmerter. Du kan finde de øvrige behandlinger på vores hjemmeside.