Dit nærværende træningscenter

Hvor du bliver set, hørt og forstået

I Hasle Fysioterapi tilbyder vi et afslappet og uhøjtideligt træningsmiljø. Vi kalder det "dit nærværende træningscenter" - for det synes vi, stemmer godt overens med vores værdier og visioner. Vi vægter højt, at du føler dig tryg og tilpas med din træning. Det gør vi bl.a. via et personale der ikke bare siger hej, men kender dit navn og din situation. Vi giver dig en professionel vejledning i hvilken træning der passer bedst til dig og din situation.

Går du i forvejen i et fitness center og modtager behandling her i klinikken? - Hvorfor så ikke samle din træning og behandling et sted. 

Træningslokalet er åbent til fri træning i klinikkens åbningstider på hverdage kl. 7 – 18, fredag dog til kl. 16. Du kan træne i vores center både med og uden henvisning. Vi tilbyder holdtræning, individuelle træningssessioner og selvstændig træning på månedskort. På denne måde får du den optimale progression i din træning, hvor du f.eks. starter med individuelle træningssessioner, dernæst overgår til holdtræning for til sidst at fortsætte selvstændigt på månedskort, hvor du kan vedligeholde eller videreudvikle din funktion samtidig med trygheden i et kompetent personale lige ved hånden.

Træningsfaciliteter

Vores træningsudstyr er nyt og topmoderne, og placeret i et lyst og åbent lokale med udsigt til Viborgvej. Holdtræningslokalet ligger lige ved siden af og er åbent for selvtræning og superviseret træning, når der ikke er planlagte holdtræninger.

Sammenlignet med de store fitnesscentre, er vores udvalg af maskiner ikke stort. Vi har satset på kvalitet frem for kvantitet, fordi vi vil vores kunder det bedste. Det betyder at du nogle gange må vente lidt på, at en maskine eller noget udstyr bliver ledigt - til gengæld vil du opleve glæden ved den gode kvalitet, og at der ligger et hav af træningsmuligheder i det udstyr vi har, når først du lærer det hele at kende. Af samme årsag har vi sat et loft på hvor mange trænende vi kan huse, så du ikke vil føle dig overset.

Her får du en oversigt over det træningsudstyr vi kan tilbyde:

Cardio

Styrketræning

Andet

Her er plads til alle, der ønsker at træne individuelt, under supervision eller på hold. Du har altid en fysioterapeut i nærheden til afklaring af spørgsmål eller tilretning af øvelser. Det giver tryghed, motivation og øget udbytte af din træning. Du bliver ikke et nummer i rækken af brugere – du bliver en del af Hasle Fysioterapi.