SUNDHEDSTJEK

Måske kender du det selv – du har travlt på jobbet, og travlt med familien i din fritid. Der er børn, der skal hentes og bringes, vasketøj, der skal ordnes og aftensmad der skal laves. Det giver ikke ret meget overskud til at prioritere fysisk aktivitet eller sunde madvaner.

Indimellem går det stærkt, og så er det ikke nødvendigvis den sundeste gang aftensmad, der bliver serveret. Måske har du bemærket en tilbagevendende hovedpine, eller det kan være, du generelt føler dig træt og uoplagt? I så fald kan det være på tide at få lavet et sundhedstjek.

Har du altså brug for motivation til at ændre på nogle vaner i din hverdag, både på jobbet og i din fritid? Vi udfører 360°-sundhedstjek, der giver dig et overblik over din sundhedstilstand. Fx måler vi din fedtprocent, bodyage, blodtryk, kondition, motionsvaner, kostvaner og mange andre målepunkter. Du får et præcist og overskueligt billede af dine stærke og svage sider, og vi kan derfor præcisere de områder, hvor du vil få mest ud af at lægge en ekstra indsats.

Sundhedstjekket omfatter oprettelse af professionel sundhedsprofil i et veludviklet testsystemet, tilsendelse af link til uddybende spørgeskema, fysiske tests på klinikken, grundig mundtlig og skriftlig tilbagemelding samt mulighed for retest og opfølgning, efter du har haft tid til at arbejde med de målsætninger vi har fastsat. 

Prioriter din sundhed med et sundhedstjek

Det giver sig selv, at et sundhedstjek er en god ide, hvis du ved eller har mistanke om, at du fejler noget. Et godt og sundt helbred er desværre ikke nogen selvfølge, og især alderen spiller ind, når det fx kommer til livsstilssygdomme mm. I langt de fleste tilfælde har vores fysiske velbefindende noget at gøre med de valg, vi foretager os i det daglige.

Det kan være i form af motion, kost og diverse forskellige vaner. Dog hænger det ikke altid sammen, og derfor oplever vi også, at mennesker, der lever sundt og dyrker masser af motion, alligevel bliver udsat for sygdom af den ene eller anden slags. Derfor kan det også være en god ide for dig, der umiddelbart er sund og rask at få lavet et sundhedstjek.

Ved at få lavet en helbredsundersøgelse hos os, kan du få identificeret eventuelle faresignaler, der kan være tegn på sygdom, eller som kan udvikle sig til sygdom på sigt. Vælger du at få lavet et sundhedstjek her, kan du regne med, at det er professionelle fysioterapeuter, der udfører det.

Dit 360°-sundhedstjek indeholder følgende:

De forskellige tests udføres af en af vores dygtige fysioterapeuter. Du skal afsætte ca. 1 time til testen. Kontakt os i dag for yderligere information.

Priser

Første sundhedstjek kr. 599,-

Opfølgende sundhedstjek kr. 399,-