FIRMASUNDHED DANMARK

HVORDAN STÅR DET TIL MED JERES MEDARBEJDERES SUNDHED OG TRIVSEL? HAR I MANGE SYGEDAGE BLANDT MEDARBEJDERNE?

Firmasundhed Danmark står klar til at hjælpe dig og dine medarbejdere med at finde frem til en sundhedsordning der passer lige til jeres behov, udfordringer og forventninger. I fællesskab og gennem en tæt, professionel dialog med jer, sammensætter vi en ordning der passer til jeres behov og ønsker. At opretholde et sundt arbejdsmiljø med tilfredse, sunde og raske medarbejdere nu og i fremtiden må være et drømmescenarie for mange ledere rundt på de danske virksomheder.

Vi mener at det ganske enkelt er sund fornuft, at varetage sundheden på arbejdspladsen - så I altid har sunde og glade medarbejdere. Det hele foregår med fornuftig økonomi, positive og synlige resultater på både den menneskelige og økonomiske bundlinje. 

 

HVEM ER FIRMASUNDHED DANMARK?

Hos Firmasundhed Danmark arbejder vi med at finde frem til den strategi, virksomhederne ønsker for deres sundhedsordning. Vores passion er klar; nemlig at hjælpe mennesker til at få højere livskvalitet og virksomheder til at mindske sygefraværet og øge arbejdsglæden blandt de ansatte. 

Firmasundhed Danmark ejes af Jacob og Thomas, som begge er uddannede fysioterapeuter. De deler den samme passion for at hjælpe mennesker med at få højere livskvalitet, og virksomheder med at mindske sygefraværet og øge medarbejdernes arbejdsglæde. 

 

GIV DINE MEDARBEJDERE ET SUNDHEDSTJEK!

Hos Firmasundhed Danmark starter vi ofte ud med at lave et Sundhedstjek af medarbejderne.
Sundhedstjekket har tre faser, som tilsammen klarlægger medarbejdernes "Bodyage", deres generelle sundhed og hvilke tiltag der kan hjælpe medarbejdernes sundhed til at blive bedre. Vi kommer ud til jeres virksomhed og gennemfører sundhedstjekket, alt I skal gøre, er at møde op.

Læs mere her: www.firmasundhed.nu