Shockwave behandling mod impotens 

Hos Hasle Fysioterapi behandler vi impotens eller erektil dysfunktion ved hjælp af noget der kaldes en shockwave behandling, som normalt udføres gennem 5-10 grundige og diskrete behandlinger. Vi hjælper dig tilbage til et normalt sexliv.

Hvad er shockwave behandling?

Shockwave er blevet brugt som en behandlingsmetode mod impotens siden 2010. Shockwave er en behandling, hvor der sendes lydbølger ind mod penis med høj frekvens. Disse lydbølger trænger ind gennem huden og ind i vævet, hvor de øger blodcirkulationen samt stimulerer dannelsen af nye blodkar i og omkring penis. Behandlingen er non-invasiv, hvilket vil sige huden ikke penetreres med nåle eller lignende. 

Shockwave terapien har en positiv effekt på evnen til at opnå og opretholde en rejsning. Behandlingen er en naturlig og hurtig behandlingsform mod impotens. Når du benytter shockwave undgår du medicinsk indtag, og behandlingen er helt uden bivirkninger.

Hvorfor vælge shockwave behandling?

Du skal vælge shockwave behandling, hvis du har oplevet problemer med rejsning flere gange over en periode på cirka 3 måneder. Impotens kan behandles på mange forskellige måder, men shockwave terapien er en metode, hvor du undgår bivirkninger, store smerter og indtag af medicin. Behandlingen er hurtig og effektiv, og forbedrer patienters sexliv ved cirka 75% af behandlingerne. 

Årsagen til potensproblemer kan være:

Ved impotens er shockwave behandlingen rigtig god, da den kan få gang i dit sexliv igen efter blot 5 behandlinger. Du skal dog undgå shockwave behandling, hvis du har været opereret for prostata eller har haft en anden form for kræft inden for de sidste 5 år, eller hvis du har hjerteproblemer.

Hvordan foregår behandlingen med shockwave?

Behandlingsforløbet indledes med en booking af en tid, hvorefter du får sendt en mail med et spørgeskema, som medtages til første behandling. Når du ankommet til første behandling, startes der med en opstartssamtale, der varer cirka 30 minutter. Denne samtale tages for at sikre, at behandlingen med shockwave er den rigtige for dig. 

Hvis lægen og dig bliver enige i, at shockwave behandlingen er den rigtige for dig, påbegyndes første behandling. Behandlingen foregår med et shockwave apparat. Apparatet bliver brugt to steder på penis og to steder på mellemkødet for at øge blodcirkulationen og formindske forkalkninger i og omkring penis. 

Som nævnt tidligere er behandlingen uden bivirkninger, men der kan forekomme minimal smerte under behandlingen. Når du skal behandles vil det udføres i et lukket rum i fuld diskretion. Hver behandling tager cirka 15 minutter at udføre.

Et behandlingsforløb består som regel af 5-10 behandlinger alt efter, hvad der vurderes at være behov for. Undersøgelser viser, at der efter blot 5 behandlinger kan mærkes forbedringer i selxlivet.

Efter endt behandling kan du forlade klinikken uden smerter eller gener.

Din behandler Lasse Solskov

Du vil blive behandlet af Lasse Solskov, som har erfaring med erektil dysfunktion og behandling heraf.

Hvis du gerne vil vide mere om vores behandler, kan du klikke her.

Virker shockwave behandlingen?

Shockwave behandlingen virker. Ifølge en undersøgelse foretaget på Regionshospitalet Viborg oplevede 11 ud af 15 mænd i alderen 42-67 en positiv effekt efter blot 5 behandlinger. Dertil skal det siges, at alle mænd, inden behandlingen med shockwave, havde brug for potensmedicin for at kunne gennemføre samleje. De 11 ud af 15 er nu fri for indtag af medicin for at opnå og opretholde en rejsning.

Når behandlingen gennemføres sker det med stor grundighed samt stor diskretion i et lukket rum.

Hvad koster shockwave behandling?

Din shockwave behandling skal som nævnt udføres cirka 5-10 gange. Til første behandling vil der afsættes 30 minutter til en samtale, hvorefter du vil blive behandlet. Opstartssamtalen koster 750 kroner, og pr. behandling vil det koste 1.000 kroner. Man kan derudover købe en pakke med 5 behandlinger, hvor opstartssamtalen er inkluderet til 5.000 kroner, og du sparer dermed 750 kroner. 

Du kan se et overblik og læse mere om vores priser her.

Book en tid allerede i dag

Du kan bestille en tid på vores side allerede i dag ved at kontakte os. Første behandling skal bookes via telefon ved at ringe til receptionen hos Hasle Fysioterapi i vores åbningstider, som du kan finde her

Alle efterfølgende behandlinger kan bestilles via vores online bookingsystem.

Ved spørgsmål om behandling med hjælp af shockwave

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af impotens ved hjælp af shockwave kan du altid kontakte os. Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål i vores åbningstider.

 

1. behandling

Første behandling indledes med en kort snak omkring historik og livsstil. Efterfølgende udføres selve behandlingen med shock wave for at forbedre opnåelse af og bevarelsen af rejsning/erektion.

Behandlingen udføres af læge Lasse Solskov, som har erfaring med erektil dysfunktion/impotens og behandling heraf.

Læs mere om Lasse Solskov.

Praktik

Der afsættes 30 minutter til første behandlingsgang, hvorefter opfølgende behandlinger tager 15 minutter.

Et forløb består ofte mellem 5-10 behandlinger, alt efter hvad der vurderes at være er behov for.

Undersøgelser viser gode resultater allerede efter 5 behandlinger.

Efter behandling vil du kunne forlade klinikken uden smerter eller andre gener. 

Kontakt os for at booke en tid.