YOGA

Hvis du har lyst til at prøve Yoga, tilbyder Hasle Fysioterapi et 10 ugers forløb med Hatha Yoga - en meget blid form for yoga, hvor alle kan være med. Hatha Yoga er en simpel yogapraksis med klassiske yogastillinger, meditation og åndedrætsøvelser. Alt sammen udført i et roligt tempo. Timen starter med kort meditation og opvarmning for at få gang i kroppen, og derefter fortsætter vi med en række stillinger og dybe stræk. Timen slutter af med en behagelig afspænding, så du forlader timen med ro i kroppen. 

Hatha Yoga er til dig, der ønsker en time med dybe stræk og stillinger, som giver en følelse af at komme helt ned i gear og blive fyldt op med velvære. Her bliver både din krop og dit sind styrket, da vi blandt andet kommer til at arbejde med at opnå indre fokus og koncentration, men også fysisk styrke.

Vores yogainstruktør Michelle guider dig igennem hele timen i et roligt tempo og forklarer alle yogastillingerne, så du er med hele vejen. Vi har et maksimalt antal deltagere på 8 for at sikre, at ingen bliver overset, og at du kan få hjælp til stillingerne, hvis du har behov for det. 

Efter de 10 uger har du forhåbentligt fået mod på endnu mere yoga, både derhjemme og på hold, og mærket en tydelig forbedring i din smidighed, styrke og balance - og ikke mindst større velvære i kroppen. 

Hasle Fysioterapi har alt udstyret, så det eneste du skal gøre, er at møde op!

Yoga hold

Der er yoga mandage 17-18 og onsdage 17.30-18.30

Der er stadig et par ledige pladser på onsdagsholdet, men mandagsholdet er fyldt.

 

Pris: 800,-

Tilmelding foregår via klinikken eller ved at skrive en besked til vores yogainstruktør Michelle på tlf. 27 51 41 12 eller på mail: michelle@haslefysioterapi.dk. Da der er et begrænset antal pladser, så husk at melde dig til i god tid.