FAQ

Uanset om du er ny eller eksisterende kunde, håber vi, at du vil finde de svar, du søger, her. Hvis du stadig har spørgsmål efter at have gennemgået vores FAQ, er du velkommen til at kontakte os for yderligere assistance.

Praktisk

Vores imødekommende sekretær er klar til at hjælpe dig når du har brug for hjælp til at aftale tid for behandling. Er du allerede i gang med et behandlingsforløb her i klinikken kan du booke tid online.

For at bruge online booking skal du:

 • Have været til din 1. konsultation her i klinikken.
 • Have en bookingkode. Den fås hos vores sekretær i receptionen eller på tlf. 86 15 47 46.

Når du booker din første tid, vil vi bede om følgende oplysninger:

 • Dit CPR-nummer
 • Dit navn (fornavn og efternavn)
 • Din adresse
 • Dit telefonnummer (fastnet og/eller mobil)
 • Din mailadresse
 • Dit henvisningsgrundlag (type af henvisning og evt. diagnose)

Du bedes huske følgende:

 • Dit gule sygesikringskort som skal registreres hver gang du kommer
 • Lagen til afdækning af briksen – har du glemt dit lagen kan du leje et på klinikken. Det koster 25 kr pr gang.
 • Evt. henvisning/forsikringspapirer/genoptræningsplan første gang du kommer

Når du kommer på klinikken skal du registreres ved hjælp af dit sygesikringskort. På den måde kan vi dokumentere, at du har været her, og du vil automatisk blive registreret som fremmødt i vores kalender. Det er et krav fra den offentlige sygesikring, at du medbringer og registrerer dit sygesikringskort for at kunne få tilskud.

Afbud / udeblivelse

Er du forhindret i at møde frem til aftalt behandlingstidspunkt er det vigtigt du melder afbud i god tid. Afbud til både konsultation og holdtræning skal meldes senest samme kl 18 dagen før din aftale, enten på mail@haslefysioterapi.dk eller telefon 86 15 47 46. Melder du afbud efter dette tidspunkt eller møder du ikke op til aftalt tid koster det 311,21 kr. per konsultation/ 207,48 kr for holdtræning.

Akut tid

Er du uheldig at få en akut opstået smerte/skade som gør du har svært ved at bevæge dig som du plejer, har vi ofte mulighed for at give dig en hurtig tid her i klinikken. Ring på 86 15 47 46 og vi finder en tid hurtigst muligt.

Klinikken har åben uden for normal åbningstid i hverdage og weekend efter aftale.
Ved behandling uden for normal åbningstid er der et tillæg. Se mere under priser.

Ring på telefon: 32 70 98 69

Klinikken

Mandag-torsdag: 18:00 – 22:00

Fredag: 16:00 – 22:00

Lørdag: 8:00 – 22:00

Søndag: 8:00 – 22:00

Gratis parkering

Der er gratis parkeringsområde ude foran klinikken.
Du kan parkere hvor der står Sommervej indgang E/F, indenfor de angivne numre som Q-park tillader. HUSK at registrere nummerpladen elektronisk når du kommer ind på klinikken.
Holder du på en 2-timers parkering skal du huske at stille P-skiven.

Ekstra parkering

I spidsbelastninger kan der være rift om pladserne derfor anbefaler vi at du ankommer i god tid da du kan være nødt til at holde andre steder. Husk at orienter dig og overhold skiltningen.

Hvis du har gener, så kan en læge bevilge en henvisning til fysioterapi. Det kan både være din egen læge, en speciallæge eller en læge fra hospitalet. Med denne henvisning kan du få cirka 40 % tilskud til din behandling fra den offentlige sygesikring.

Ja, men husk at medbringe betalingsgarantien fra din forsikring ved første behandling. Vær opmærksom på at tillægsydelser som akupunktur, laser mv. ofte ikke bliver dækket af forsikringsselskaberne, hvorfor du selv skal betale for dette.

Du kan få samme gode behandling som alle andre – uden først at få henvisning eller konsultation ved din læge. Her kan du ofte få en tid inden for 24 timer. Du får dog intet tilskud til din behandling, så du betaler selv det fulde beløb.

Med henvisning – speciale 51.

Har du gener i bevægeapparatet, kan din egen læge, en speciallæge eller en læge på hospitalet bevilge en henvisning til fysioterapi. Henvisningen til fysioterapi bliver som regel lagt elektronisk op på henvisningshotellet, så vi kan hente den til vores system. Med denne henvisning får du ca. 40 % tilskud til din behandling fra den offentlige sygesikring.

Fysioterapi uden tilskud / uden henvisning

Hasle Fysioterapi har overenskomst med den offentlige sygesikring, men er pålagt et omsætningsloft. Det betyder desværre at vi har begrænset kapacitet til at behandle patienter med tilskud fra den offentlige sygesikring. Derfor vil der i perioder forekomme ventetid til behandling hvis du vil gøre brug af din henvisning fra lægen. Du kan dog sagtens få behandling hos os alligevel. Du kan vælge at springe køen over og få en behandlingstid hurtigt når du vælger behandling uden brug af en henvisning. Her skal du være opmærksom på at du skal betale det fulde honorar dvs. uden tilskud fra den offentlige sygesikring.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark kan du få deres tilskud til behandlingen uanset om du bruger en henvisning eller ej.

Med henvisning – speciale 62

En læge eller speciallæge har stillet en diagnose, der berettiger dig til vederlagsfri fysioterapi. For at blive henvist til vederlagsfri fysioterapi, skal du have funktionsnedsættelser som følge af en progressiv sygdom eller en sygdom, der giver dig et svært fysisk handicap. I begge tilfælde får du 100 % tilskud til din behandling fra den offentlige sygesikring.

For at blive henvist til vederlagsfri fysioterapi til personer med svært fysisk handicap skal personen opfylde alle følgende henvisningskriterier:

Man har et svært fysisk handicap
Tilstanden er varig
Man har en diagnose, som er omfattet af diagnoselisten
For at blive henvist til vederlagsfri fysioterapi til personer med funktionsnedsættelse som følge af progressiv sygdom skal personen opfylde alle følgende henvisningskriterier:

Man har en funktionsnedsættelse som følge af en progressiv sygdom
Tilstanden er varig
Man har en diagnose, som på diagnoselisten er klassificeret som en progressiv sygdom
Diagnosen er stillet af sygehusafdeling eller speciallæge i neurologi, reumatologi eller andet relevant speciale
Læs mere her: www.sst.dk

Genoptræningsplan

Er du blevet undersøgt eller opereret på hospitalet, har du muligvis fået en genoptræningsplan til almen ambulant genoptræning. Genoptræningsplanen har du enten fået med i hånden eller den er sendt elektronisk til din e-boks. Er du i tvivl, så kontakt lægesekretæren på den afdeling på hospitalet, du har været tilknyttet.

For at kunne give dig en tid, har vi brug for både genoptræningsplanen, og det brev, der følger med, hvor der står, at du har fået bevilget en genoptræningsplan og at du kan vælge mellem en række privatpraktiserende fysioterapeutklinikker. Med genoptræningsplanen har du fået bevilget et genoptræningsforløb, hvor du får 100 % af behandlingen dækket af kommunen.

Privat sundhedsforsikring

Har du en privat sundhedsforsikring, f.eks. gennem dit arbejde, kan du ofte få bevilget dine behandlinger ved fysioterapeuten. Når du henvender dig for at få en tid, skal du oplyse, hvilken sundhedsforsikring du har. Selve bevillingen med skadesnummer og antal behandlinger kan du enten maile til os eller medbringe den første gang du kommer. Vi samarbejder med de fleste sundhedsforsikringer. Nogle kræver en henvisning fra egen læge og andre gør ikke – spørg dit forsikringsselskab, hvis du er i tvivl.

Hjemmebehandling

Hvis du ikke selv kan komme til behandling på klinikken, har vi mulighed for at komme hjem til dig. Er du henvist til vederlagsfri fysioterapi, skal lægen have henvist dig til hjemmebehandling. Er du henvist med en genoptræningsplan, skal kommunen og fysioterapeuten godkende indstillingen til hjemmebehandling. Er du henvist til almindelig fysioterapi eller modtager du behandling uden henvisning, pålægges et kørselstillæg til din regning. Der ydes ikke yderligere tilskud til dette.

Træning

Træn når det passer dig

Med et månedskort kan du komme og træne i vores nærværende træningscenter lige så tosset du vil. Du kan købe månedskort uanset om du er kendt af huset i forvejen, eller du kommer “fra gaden” og har lyst til at træne hos os. Månedskortet er personligt, men har du en bekendt der kunne tænke sig at træne med og evt. se om det er noget for ham/hende, kan der købes en dagsbillet. Der er åbent for fri træning i klinikkens officielle åbningstider. På vores holdoversigt kan du se, hvornår holdtræningslokalet er reserveret.
Er det første gang du skal træne i vores nærværende træningscenter, er det en god idé at tilkøbe en halv eller hel times træningsvejledning, så du lærer vores udstyr at kende og hvilke muligheder de har. Ønskes en grundigere og målrettet træningsplan kan du booke en af vores fysioterapeuter til at hjælpe dig. Se priserne her.

Vi samler på tilfredse kunder

Kunderne siger

Fantastisk sted

Fantastisk sted med yderst søde kompetente hjælpere der giver dig og din virksomhed nye glade medarbejdere og modet på sund kost samt motion, en opfordring til sundhedstjek kan anbefales herfra

Kan klart anbefales!

Jeg har lige fået min første behandling hos Thomas fra Hasle Fysioterapi, og jeg har svært ved at få armene ned af bare begejstring. Yderst kompetent, dygtig, behagelig og motiverende – lige noget der skulle til, med den skade jeg render rundt med. Jeg anbefaler med højeste karakter Hasle Fysioterapi til enhver. De kan deres kram, og man går derfra med en masse positivitet og ikke mindst; MINDRE SMERTER.

Altid god service

Et besøg hos Hasle Fysioterapi og Thomas har fået løsnet mit hold i ryggen. Hvilket han i øvrigt har gjort før. Der er altid god service, lave priser og rimelig ventetid. I øvrigt virker personalet glade og imødekommende.

Fantastisk sted

Fantastisk sted med yderst søde kompetente hjælpere der giver dig og din virksomhed nye glade medarbejdere og modet på sund kost samt motion, en opfordring til sundhedstjek kan anbefales herfra

Kan klart anbefales!

Jeg har lige fået min første behandling hos Thomas fra Hasle Fysioterapi, og jeg har svært ved at få armene ned af bare begejstring. Yderst kompetent, dygtig, behagelig og motiverende – lige noget der skulle til, med den skade jeg render rundt med. Jeg anbefaler med højeste karakter Hasle Fysioterapi til enhver. De kan deres kram, og man går derfra med en masse positivitet og ikke mindst; MINDRE SMERTER.

Altid god service

Et besøg hos Hasle Fysioterapi og Thomas har fået løsnet mit hold i ryggen. Hvilket han i øvrigt har gjort før. Der er altid god service, lave priser og rimelig ventetid. I øvrigt virker personalet glade og imødekommende.

Kontakt os for at høre, hvad vi kan tilbyde dig

Det kan føles grænseoverskridende at skulle besøge en fysioterapeut for første gang, når du skal godt i gang med et behandlingsforløb. men vi lover dig, at du er i gode hænder hos vores fysioteraoeuter her i Aarhus. Uanset om du er henvist af din praktiserende læge eller selv har taget initiativet til at lade en fysioterapeut hjælpe dig med din smerteproblematik, tager vi imod dig med åbne arme og får dig til at føle dig godt tilpas.

Du finder os i vores lækre lokaler på adressen Sommervej 31F i 8210 Aarhus V. Her er vi blevet en del af Zenit House, som er en fleksibel og moderne bygning med flere virksomheder under samme tag. Vi har den helt optimale placering lige på hjørnet af Viborgvej/Ringvejen, og det er derfor nemt at komme til og fra klinikken i bil, på cykel eller med offentlig transport i forbindelse med din behandling.

Åbningstider

Mandag – Torsdag 8.00 – 18.00
Fredag 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag Lukket

Find vej

Har du spørgsmål?

Åbningstider

Mandag – Torsdag 8.00 – 18.00
Fredag 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag Lukket

Find vej