E-konsultation og hotline

Vi følger Corona-udviklingen tæt. I den forbindelse har vi oprettet E-konsultation, hvor du kan komme i dialog med en fysioterapeut, hvis det skulle blive aktuelt. 

Gennem E-konsultation har du muligheden for at få besvaret sundhedsfaglige spørgsmål til både akutte- og nyopstået problematikker, ligesom du kan få råd og vejledning til dit igangværende forløb eller problematik. Hjælp til træning og øvelser i hjemmet vil også være en del af konsultationen på telefon. 

Ved E-konsultation har du desuden muligheden for vurdering og diagnosticering. Her vil terapeuten vurdere, om det er forsvarligt og nødvendigt at blive tilset på klinikken.

E-konsultation vil som udgangspunkt være gennem henvendelse pr. telefon eller e-mail, men vi tilbyder også konsultation på video. Hvis det bliver aktuelt med video, aftales dette nærmere med terapeuten, der varetager telefonen. 

Der vil være åben for konsultation døgnet rundt pr. telefon på 25 78 78 27. Du kan desuden altid henvende dig til din personlige terapeut på mail. 

Priser på e-konsultationer findes på vores prisoversigt her

Tryk på din fysioterapeut for at sende en direkte mail