Laserterapi

Så er den her - vores helt nye LightForce FXI laser til behandling af smerter, inflammation og vævsskader.

Hvordan virker laserterapi?

Laserlys har en unik evne til at udsende bølgelængder, der trænger ned i vævet og starter en lang række af reaktioner i vævet. Bølgerne overfører energi, der stimulerer vævets egen regenereringsproces på celleniveau, så helingen i vævet fremmes og inflammation og smerter dæmpes.

Behandlingen kan altså dæmpe dine smerter og starte restitutionen i vævet hurtigere. Resultatet bliver, at du er hurtigere kampdygtig end uden behandlingen.

Hvorfor LightForce FXi?

Denne laser er den mest avancerede terapilaser der findes på markedet i dag, og er langt kraftigere end man har set tidligere. Det betyder bedre effekt på kortere behandlingstid.

Laserterapi er klinisk veldokumenteret og giver ingen bivirkninger. Behandlingen tager ca. 5-10 minutter, og har bedste effekt med 4-6 behandlinger, alt afhængig af skadesomfang og -periode.

Kan laserterapi hjælpe dig?

Laser er velegnet til en lang række problematikker, herunder diverse sportsskader, skulderskader, tennis- og golfalbue, rygproblemer (f.eks. diskusprolaps og hold i ryggen), gigt- og hudlidelser. Er du opereret, kan laserlyset hjælpe til hurtigere heling.

Kort sagt - der er mange fordele. Så har du smerter, inflammation eller et ønske om hurtigere heling, så kan laserterapi hjælpe dig.