KOSTVEJLEDNING

Drømmer du om at opnå et varigt vægttab og sunde vaner? Et liv med et afslappet forhold til mad og uden dårlig samvittighed? Det kan du få hos Hasle Fysioterapi, hvor vi tilbyder kostvejledning.

Vores kostvejleder, Michelle, hos Hasle Fysioterapi brænder for at skabe sundhedsfremme og forebyggelse. Du får en vejledning, der bliver tilpasset dig, og hvor der bliver taget udgangspunkt i dine behov. Vi har alle forskellige kroppe, vaner og liv – derfor er der forskel på, hvad der virker bedst til hvem og hvorfor. Når du bestiller et forløb hos os, bestræber vi os derfor på, at den plan du får, er den, der passer allerbedst til dig, din livsstil, dine mål og dit liv.

Det kan være, at du ønsker et effektivt vægttab og en sundere krop? Det kan også være, at du gerne vil finde redskaberne til et mere naturligt forhold til mad og spisemønstre? Eller måske ønsker du blot at lære, hvordan du kan ændre dine kostvaner i en sundere retning og få mere energi i hverdagen? Uanset hvad så tager vejledningen afsæt i Dig, og hvad du har behov for.

 

IKKE EN KUR – EN LIVSSTILSÆNDRING

Når man taber sig hurtigt på en slankekur, der er skrap, men tidsbegrænset, vokser risikoen for, at du tager det hele på igen. Det er derfor, at man taler om, at det er en livsstilsændring, der skal til. En livsstilsændring er nøglen til et varigt vægttab og et sundt liv i balance uden strenge regler. Gennemfører du et forløb hos os ved Hasle Fysioterapi, får du derfor redskaberne til at holde den sunde livsstil på lang sigt.

 

FORSKELLIGE PAKKER AT VÆLGE IMELLEM

Lige såvel som der er forskellige kropstyper, er der også forskel på, hvor meget hjælp og rådgivning, den enkelte har behov for, for at komme i mål. Af den grund har vi forskellige pakker at vælge imellem. Det gælder alt fra pakker, der giver et lille puf og inspiration til større pakker, der er til dig, der har brug for meget mere hjælp og rådgivning. Uanset hvilken pakke du vælger, tilbyder vi ubegrænset vejledning og motivation pr. mail under hele forløbet. Det betyder, at du aldrig skal føle, at du er alene med din livsstilsændring. Vores kostvejleder er hele tiden med på sidelinjen til hjælp, vejledning og støtte.

Hvis du ikke har mulighed for at møde op i klinikken, så tilbyder vi også vejledning via Skype.

Se vores forskellige pakker herunder:

Priser og pakker
Vejledning á 60 min. Kr. 700,-
Vejledning á 30 min. Kr. 300,-
Kostplan Kr. 500,-

 

Enkelt session

Til Dig der har behov for et lille puf i den rigtige retning og inspiration til en sundere hverdag.

Det får du:

Pris: 700,-

 

Pakke 1
Til Dig der gerne vil have hjælp og støtte til at komme i gang med en varig livsstilsændring.

Det får du:

Pris: 1100,-

(Spar 200,-)

 

Pakke 2
Til Dig der ønsker en livsstilsændring og har brug for gentagne opfølgninger.

Det får du:

· 2 samtaler af 60 minutters varighed
· 4 opfølgende samtaler af 30 minutters varighed
· Kropsanalyse
· Gratis kostplan
· Liste over mellemmåltider til inspiration
· Kompendie med opskrifter til frokost og aftensmad

Pris: 2200,-

(Spar 400,-)

 

Pakke 3
Til Dig der er i gang med eller ønsker en større livsstilsændring og har behov for, at forløbet kører over en længere periode.

Det får du:

· 2 samtaler af 60 minutters varighed
· 8 opfølgende samtaler af 30 minutters varighed
· Kropsanalyse
· Gratis kostplan
· Liste over mellemmåltider til inspiration
· Kompendie med opskrifter til frokost og aftensmad

Pris: 3200,-

(Spar 600,-)

 

Klippekort
Efter endt forløb har du mulighed for at fortsætte med opfølgende samtaler på et klippekort. Samtalerne er af 30 min. varighed.
3-klip Pris Kr. 650,-
5-klip Pris Kr. 1000,-
10-klip Pris Kr. 1800,-

 

Rabatter

Der tilbydes 10 % rabat til studerende (husk fremvisning af studiekort).

Gratis samtale

Alle forløb indledes med en gratis og uforpligtende telefonsamtale af 15 minutters varighed. Denne samtale kan du også benytte dig af, hvis du er i tvivl om hvilket forløb du skal vælge, eller hvis du gerne vil høre mere omkring kostvejledning.

Booking af tid sker direkte til Michelle. Skriv en besked på tlf. 27 51 41 12 eller på mail: michelle@haslefysioterapi.dk med dine kontaktoplysninger, og hun vil ringe op til dig.