Hej Krop

Kropsterapi

Hvordan foregår behandlingen?
Kropsterapeutiske behandlinger tager ofte udgangspunkt i en samtale om, hvilke problematikker der fylder i dit liv. Herefter fortsætter behandlingen på briksen, hvor jeg arbejder med kroppen gennem teknikker som dybdegående massage, akupressur, zoneterapi og guidet vejrtrækning.
Via den guidede vejrtrækning vil du kunne slappe af i kroppen, give slip på spændinger og efterfølgende have en følelse af kropslig frihed og indre ro.
Kropsterapien afsluttes typisk med, at du stille og roligt kommer til dig selv og får et glas vand, mens taler vi om, hvilke følelser og tanker, der er dukket op i løbet af behandlingen.

Efter behandlingen:
Det er vigtigt at drikke en masse vand, da behandlingen ofte sætter gang i udskillelse af ophobede affaldsstoffer, så kroppen har brug for rigelig væske for at få det ud af systemet.
Generelt er det godt med ro resten af dagen. Gå hjem og slap af. Hvis du skal arbejde, gør det da i dit eget tempo – gå gerne tidligt i seng.

Reaktioner på behandlingen:
Der kan forekomme både fysiske og psykiske reaktioner i tiden efter en behandling. De fysiske reaktioner består oftest af en opblussen af de symptomer og spændinger, der er blevet behandlet for – i mere eller mindre grad, de fortager sig oftest efter 2 –3 dage, men kan, afhængig af problemets omfang, godt vare ved i længere tid.

Psykiske reaktioner kan være følelser, der kommer ”ud af det blå”, eller kraftigere reaktioner end normalt. Forsøg, så vidt muligt, at give dem lov til at ”fylde”. Det er gamle uudtrykte følelser, som kroppen giver slip på.

Det videre forløb:
Forløbet af videre behandling er individuelt alt efter den enkeltes behov, ønske og reaktion på behandlingen. Man skal dog regne med minimum 2 konsultationer inden for 2-3 uger, men ofte har kroppen behov for et længere forløb.

Priser

Første behandling (50 minutter): 600 kr.
Efterfølgende behandling (50 minutter): 450 kr.

Forløb*:
3 behandlinger: 1150 kr. (Du sparer 200 kr.)
5 behandlinger: 2000 kr. (Du sparer 250 kr.)

*Første behandling er ikke inkluderet i et forløb

Åbningstider

Mandag kl.16.00 - 20.00
Søndag kl.10.00 – 16.00

Kontakt

Book en tid på telefon 86 15 47 46 eller skriv til mail hejkropsterapi@gmail.com

Følg med på facebook